تاریخ انتشار : 9 بهمن 1392 13:53

یکشنبه آینده در دادگاه مطبوعات؛

پرونده های «بخارا» و «خراسان» رسیدگی می شود

جلسه رسیدگی به پرونده روزنامه «خراسان» و ماهنامه «بخارا» یکشنبه هفته آینده - 13 بهمن ماه - در شعبه 79 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمدی کشکولی و با حضور هیات منصفه مطبوعات برگزار می شود.

roz-1.jpg

به گزارش  خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در ادامه رسیدگی به پرونده‌های مطبوعاتی در دادگاه کیفری استان تهران، قاضی محمدی‌کشکولی 13 بهمن ماه را برای رسیدگی به پرونده روزنامه خراسان و ماهنامه بخارا تعیین کرده است.

پرونده روزنامه خراسان به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش افکار عمومی و با شکایت دادستان دادستان عمومی و انقلاب تشکیل شده است.

همچنین مدیرمسئول ماهنامه بخارا به اتهام نشر مطالب خلاف موازین اسلامی (با انتشار شعری با مضمون تشبیه پوشش چادر بانوان محجبه به کلاغ) و با شکایت مدعی‌العموم به دادگاه می‌رود.