تاریخ انتشار : 11 بهمن 1391 10:19

هاشمی:بی‌تفاوتی وزارتخانه‌ها برای دریافت اطلاعات معلولان متقاضی کار

دو هزار معلول فارغ التحصیل آماده استخدام داریم

رئیس سازمان بهزیستی کشور، با تأکید بر اینکه این سازمان در ارائه اسامی معلولان متقاضی کار به دستگاه های دولتی کوتاهی نکرده است، گفت: تاکنون هیچ دستگاهی برای دریافت اطلاعات معلولان به منظور استخدام آنان درخواستی نداشته است.

دي 1391

همایون هاشمی در گفت‌ وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، درواکنش به اظهارات مسئولان دولتی مبنی‌بر کوتاهی سازمان بهزیستی در ارائه اسامی معلولان متقاضی کار به دستگاه دولتی و وزارتخانه‌ها، تصریح کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده از سوی سازمان بهزیستی هم‌اکنون تعداد معلولان متقاضی کار ومیزان تحصیلات این افراد مشخص است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور، با بیان اینکه اشتغال هر فرد موجب استقلال اقتصادی او می‌شود، ادامه داد: داشتن شغل  به شخص هویت اجتماعی بخشیده و در او اعتماد به نفس ایجاد می‌کند، در این میان متأسفانه تعداد زیادی از معلولان، با وجود تحصیلات عالی و کسب دانش و مهارت لازم نمی‌توانند به شغل مناسب برسند.

آمادگی دوهزار فارغ التحصیل معلول برای استخدام در وزارتخانه‌ها

هاشمی با اعلام اینکه هم‌اکنون حدود ۱۵ هزار دانشجوی معلول در دانشگاه‌های کشور مشغول به تحصیل هستند، گفت: بر اساس آخرین آمار هم‌اکنون حدود دو هزار فارغ‌التحصیل آماده استخدام داریم.

وی با تأکید بر اینکه نوع معلولیت معلولان متقاضی کار در بانک اطلاعاتی سازمان بهزیستی جمع‌آوری شده است، افزود:‌ به طور حتم اگر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های دولتی اطلاعات را درخواست کند ما با کمال رضایت آن را ارائه می‌کنیم.

هاشمی با بیان اینکه بر اساس قانون تمام دستگاه‌های دولتی مکلف به استخدام سه درصد معلولان هستند، تصریح کرد: یکی از عوامل اجرای این موضوع تلاش و برنامه‌ریزی دقیق سازمان بهزیستی بوده است.

بانک اطلاعاتی بهزیستی آماده ارائه مشخصات معلولان متقاضی کار است

رئیس سازمان بهزیستی کشور، با تأکید بر اینکه این سازمان در ارائه اسامی معلولان متقاضی کار به دستگاه‌های دولتی کوتاهی نکرده است، گفت: تاکنون هیچ وزراتخانه‌ای برای دریافت اطلاعات معلولان درخواست نکرده، از این رو کوتاهی از خودشان بوده است.

وی ادامه داد: به‌طور حتم هردستگاهی اطلاعات معلولان متقاضی کار را بخواهد ما اطلاعات را کامل و حتی با نوع معلولیت ارائه می‌کنیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور، افزود: بر اساس آمارهای به دست‌آمده آخرین استخدام معلولان از سوی دستگاه‌های دولتی مربوط به وزارت نیرو، سازمان تأمین اجتماعی، سازمان بهزیستی و وزارت تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی بوده است، از این‌رو شاهد هستیم که وضع استخدام معلولان بسیار بهبود یافته است./

به نقل از :